Alınan bilgiye göre, AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında, Bahçelievler ve İnağzı Mahallelerinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldiler.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, il başkan yardımcısı Şenol Kundakçıoğlu ve bazı belediye meclis üyeleri ile birlikte esnaf ve vatandaşlar ziyaret edildi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, “28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için Bahçelievler ve İnağzı Mahallelerinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek, 28 Mayıs 2023 seçimlerinde Türkiye’nin geleceği için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerini istedik” dedi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan da, “28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçiminde en büyük rakibimiz rehavet olur.  Rehavete kapılmadan, Türkiye’nin geleceği için, Büyük Türkiye Zaferi için 28 Mayıs’ta sandığa gidelim.  Dava arkadaşlarımızla ve milletimizle beraber Bahçelievler pazar yerindeyiz” diye konuştu.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan da, “Bahçelievler Mahallesinde kıymetli mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik.  Hem hasbihal ettik, hem de 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza desteklerini istedik. Bizleri samimiyetle karşılayan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi. (Haber: Şaban YILMAZ)

WhatsApp-Image-2023-05-21-at-16.09.25

Azaların mesleğini oy pusulasına yazınca adaylığı iptal edildi Azaların mesleğini oy pusulasına yazınca adaylığı iptal edildi

WhatsApp-Image-2023-05-21-at-16.09.25-(1)

WhatsApp-Image-2023-05-21-at-16.09.24

Cinsel istismara uğrayan bebekten acı haber! Cinsel istismara uğrayan bebekten acı haber!

Sapık tutuklandı! 2 kişi gözaltında Sapık tutuklandı! 2 kişi gözaltında

Çaycuma'da iğrenç olay; Cinsel istismara uğrayan bebek yoğun bakımda Çaycuma'da iğrenç olay; Cinsel istismara uğrayan bebek yoğun bakımda

Cami cemaatinden şikayet var! Yatsı namazına kadar açık tutulsun! Cami cemaatinden şikayet var! Yatsı namazına kadar açık tutulsun!

Türkiye’ye Zonguldak’tan gidiyor! Türkiye’ye Zonguldak’tan gidiyor!

Editör: Murat Barutçu