Çaycumaspor Haberleri

Çaycumaspor haberleri ve güncel Çaycumaspor gelişmeleri, Çaycumaspor ile ilgili tüm video, Çaycumaspor fotoğrafları ve Çaycumaspor haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Spor

Süper Amatör Ligde puan puana sıralanan iki takım karşılaştı

Spor

TFFHGD’den sert açıklama: “Hakemlerimiz bu tür saldırılara boyun eğmeyecektir...”

Spor

Kaptan Ferhat ve Mertcan (2) Kilimli’ye 3 puan zaferini getirdi

Çaycuma

Çaycumaspor U-11 takımı, Bolu Soysal Futbol Kulübü, Zonguldak Sarayspor, Zonguldakspor ve Karaelmasspor turnuvada yer alıyorlar

Spor

İkinci yarıda farklı bir takım göreceğiz

Çaycuma

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde Köftebüs adlı aracıyla esnaflık yapan Çaycumaspor fanatiği İrfan Ergenç hayatını kaybetti. 

Çaycuma

Çaycumaspor ile Gökçebeyspor arasında oynan maçta, ev sahibi takım penaltıya çevirdiği golle, Çaycumaspor 3 puanı hanesine yazdırdı.

Çaycuma

Çaycuma Belediye Başkanı Belediye Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada bir Çaycumaspor’a kendi tesislerini kazandırmak istediklerini söyledi

Çaycuma

Çaycumaspor, Şenan Kerçin'in liderliğinde yeni bir döneme giriyor. Kulüp, kurumsallaşma yolunda ilerlerken, sportif alanda da başarıyı yakalamayı hedefliyor.

Spor

Sarı-Lacivertli kulübün olağanüstü kongresi Çaycuma Belediyesi Çarşamba Salonu’nda yapıldı

Çaycuma

Zonguldak Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor ertelenen 2.’ci Olağanüstü kongrede başkan adayı çıkmayınca kulüp kapanma noktasına geldi.

Çaycuma

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, pazartesi yapılacak Çaycumaspor kongresi öncesinde bir açıklama yaparak, camiaya kulübe sahip çıkma çağrısı yaptı.