Zonguldak'ta, 75 yıllık maziye sahip ilçe takımı Çaycumaspor’da 1,5 ayı aşkın süredir cevap arayan “Başkan kim olacak?” sorusu cevabını buldu. Sarı-Lacivertliler’in yeni başkanı, Bartınlı iş insanı Enes Eser olacak.

30 Haziran’dan bu yana başkanını arayan Çaycumaspor’un kongresi, 21 Ağustos Pazar (yarın) günü saat 12.00’de Çaycuma Seka Sosyal Tesisleri’nde yapılacak. İlk kongre tarihinden bugüne dek başkan adayının çıkmadığı Çaycumaspor’da başkanlığa komşu Bartınspor’un eski kulüp başkanı aynı zamanda Bartınlı iş insanı Enes Eser aday olacak. Yönetim kurulu listesini oluşturan Eser’in, kongrenin hemen ardından hiç vakit kaybetmeden 2022-2023 sezonu için kolları sıvayacağı öğrenildi.

2019 yılında görev yaptığı Bartınspor’da başkanlık deneyimi yaşayan, 3 yıl aradan sonra bu kez Çaycumaspor Başkanı olarak yeşil sahalara geri dönüş yapacak olan Enes Eser’le ilgili olarak, takımı çalıştıracak teknik direktörü kafasında belirlediği hatta 10’a yakın futbolcunun transferini şimdiden bitirdiği kaydedildi.

Bartınspor başkanlığı döneminde iddialı kişiliğiyle ön plana çıkan genç başkan adayının, 75 yıllık tarihe sahip olan ve 20 yıl aşkın süredir profesyonel lig hasreti çeken Çaycumaspor’u eski günlerine kavuşturmak istediği, bu doğrultuda yapılacak bir planlamayla önümüzdeki 2-3 yıl içinde sarı-lacivertli kulübü TFF 3. Lige çıkarmayı hedeflediği edinilen bilgiler arasında yer aldı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi