Çanakkale haberleri Haberleri

çanakkale haberleri haberleri ve güncel çanakkale haberleri gelişmeleri, çanakkale haberleri ile ilgili tüm video, çanakkale haberleri fotoğrafları ve çanakkale haberleri haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Çanakkale’nin Çan ilçesi Kapalı Pazar yerinde gerçekleştirilen İDA Keçi ve Koyun panayırı çeşitli etkinliklerle üç gün sürecek.

Türkiye Gündemi

Çanakkale ilinde çıkan orman yangını, yerleşim alanlarını kullanılamaz hale getirdi.

Türkiye Gündemi

Çanakkale'de orman yangınına havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

Türkiye Gündemi

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, kıskançlık nedeniyle çıkan bir tartışma sonucunda yaşanan olayda bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Dünya

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesindeki Ayazma Manastırı'nda Rumlar, Aya Paraskevi Günü nedeniyle ayin yaptı.

Türkiye Gündemi

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde, 7 Temmuz tarihinde bir kişinin uçurumdan düşerek hayatını kaybettiği Polente Burnu, Kaymakamlık tarafından geçici süreyle kapatılmıştı.

Türkiye Gündemi

Çanakkale merkeze bağlı Kızılkeçili köyünde önceki gün çıkan orman yangınına ekipler havadan ve karadan devam ediyor.

Türkiye Gündemi

Çanakkale’de 21 yabancı uyruklu kadına para karşılığı fuhuş yaptırdıkları ve aylık yaklaşık 1 milyon TL kazanç elde ettikleri tespit edilen...

Türkiye Gündemi

Çanakkale Yat Limanı'nda oksijen tüpü dolumu esnasında yaşanan patlama sonrasında ağır yaralanan belediye personeli kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Sevgilisiyle tatil yapan Yeşim Demir, gün batımını izlerken gece yarısı Polente burnunda uçurumdan düşerek yaşamını yitirdi.

Türkiye Gündemi

Çanakkale’nin Biga ilçesinde bir otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de...

Türkiye Gündemi

Çanakkale'nin turizm bölgesi Assos'ta bir otelde konaklayan 23 yaşındaki bir genç, fenalaşarak hastanede hayatını kaybetti.