Avukat Haberleri

avukat haberleri ve güncel avukat gelişmeleri, avukat ile ilgili tüm video, avukat fotoğrafları ve avukat haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak Barosu, Çarşamba günü, “Avukata saldırı, adalete saldırıdır” başlığıyla, tüm Zonguldak avukatlarını Zonguldak Adliyesi önüne davet etti. 

Ekonomi

Kurumların avukat ve icra memuru sayısı takibat için yetersiz kalıyor

Türkiye Gündemi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Av. Mehmet Erdal Çam, adliyede ve camide düzenlenen törenlerin ardından son yolculuğuna...

Türkiye Gündemi

Bir şahıs, avukatını ve emekli icra müdürünü araç içerisinde başlarından silahla vurarak öldürdü.

Asayiş

Polisin, bir avukatlık bürosunda yaptığı aramada uyuşturucu ele geçirildi. 6 kişi gözaltına alınırken, kaçtığı belirlenen avukat O.Y. aranıyor.

Zonguldak

Zonguldak’ta 2004-2008 yıllarında Baro Başkanlığı yapan ve Pazar günü hayatını kaybeden Erol Mekik için Zonguldak Adliyesi önünde tören düzenlendi.

Türkiye Gündemi

Otomobiliyle seyir halindeyken yolda birbirlerini sollayan otomobillerin tehlikeli sürüşlerinden kaçmak isteyen avukat, otomobil sürücüsü polis tarafından darp edildi.

Zonguldak

Zonguldak Barosu avukatlarından Ahmet Ali Üstünkol, bir süredir tedavi gördüğü Atatürk Devlet Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu.

Türkiye Gündemi

Karabük'te Filyos Çayı kenarında ölü bulunan Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın avukatı Kerim Bahadır Şeker, ailenin kızlarının ırkçılık yüzünden...

Gündem

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşama daha fazla tutunamayarak hayatını kaybeden Zonguldak Barosu Avukatlarından Ali Osman Ayaroğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

Zonguldak

Zonguldak Barosu Avukatlarından Ali Osman Ayaroğlu, hayatını kaybetti.

Asayiş

Karabük'te Filyos Çayı kenarında ölü bulunan Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın avukatı Kerim Bahadır Şeker, soruşturma çerçevesinde tutuklama istemiyle...