Bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşama daha fazla tutunamayarak hayatını kaybeden Zonguldak Barosu Avukatlarından Ali Osman Ayaroğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

Zonguldak’ın sevilen ve başarılı avukatlarından evli ve 2 çocuk babası Avukat Ali Osman Ayaroğlu rahatsızlığı dolayısı ile uzun süredir Ankara’da bir hastanede tedavi görüyordu. Ayaroğlu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Avukat Ali Osman Ayaroğlu için ilk önce Zonguldak Adliye binası önünde tören düzenlendi. Törende konuşan Baro Başkanı Türker Kapkaç; “Bugün Baromuz için acı bir gün. Avukat Ali Osman Ayaroğlu maalesef aramızdan ayrıldı.  Kendisini çok seviyorduk, sevilen bir kişilikti.  Mekânı cennet olsun diyoruz.  Camiamıza ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Işıklar içinde uyusun” dedi.

Merhum Ali Osman Ayaroğlu’nun cenazesi burada yapılan duaların ardından Uzun Mehmet Camisine getirildi.

Ali Osman Ayaroğlu Uzun Mehmet Camisinde kılınan öğle namazı sonrası Kırat Mezarlığında ailesi ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı! 14 ile sarı kod! 5 günlük hava durumu! Kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı! 14 ile sarı kod! 5 günlük hava durumu!

Camideki törene; Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Baro Başkanı Türker Kapkaç, CHP’li Zonguldak Belediye Meclis üyesi Özberk Papila,  Zonguldak eski Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal, Vatan Partisi Milletvekili adayları Savaş Oruç, Gökhan Yılmaz ile çok sayıda sevenleri katıldı.

Şafak Gazetesi olarak merhum Ali Osman Ayaroğlu’na Allah’tan rahmet ailesi, yakınları ve meslektaşlarına başsağlığı dileriz. Haber: Seçkin KIRARSLAN

5-206-84-403-602-92

Editör: Seçkin