Ankara Haberleri Haberleri

Ankara Haberleri haberleri ve güncel Ankara Haberleri gelişmeleri, Ankara Haberleri ile ilgili tüm video, Ankara Haberleri fotoğrafları ve Ankara Haberleri haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Ankara’da silahlı iki grup arasında sokak ortasında çıkan çatışmada iki kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Lodumlu dinlenme alanı ve 22 parkın açılışı ve tanıtımı için tören düzenlendi.

Türkiye Gündemi

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, bir binada çıkan yangında dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılan itfaiye eri Orçun Yaşar şehit oldu.

Türkiye Gündemi

Ankara’da 25 yaşındaki kız, annesini bıçakla öldürdükten sonra inşaattan kendini attı!

Türkiye Gündemi

İYİ Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Kürşad Zorlu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Faik Öztrak, “Kongrelerdeki her demokratik tartışmayı, ’CHP’nin her kongresinde kavga var’ diye sunmanın ve sormanın...

Siyaset

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Özgür Özel’in MYK toplantılarına katılmama kararına ilişkin, "Özel’in kendi tercihidir" dedi.

Türkiye Gündemi

Ankara’da bir esnaf, toptancının getirdiği dondurma çeşitlerinde eksiklik olduğunu iddia ederek dondurmalarını sokağa döktü.

Türkiye Gündemi

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir evde, balkondaki buzdolabının patlaması sonucu daire alevler içinde kaldı.

Türkiye Gündemi

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, tıraş olmak için gittiği berberde kalp krizi geçiren Alaaddin Maden'in hayatı, berber kalfası Serhat Muhammed Özyürek sayesinde...

Eğitim

Altındağ Belediyesi tarafından engelli bireylerin Türkiye geneli memur olabilmelerine yönelik yönelik E-KPSS hazırlık kursu düzenleniyor.

Türkiye Gündemi

Ankara'nın Mamak ilçesinde, freni boşalan bir nakliyat kamyonetin bir binaya çarpması sonucu sürücü yaşamını yitirdi.