İbre Araplardan Ruslara döndü İbre Araplardan Ruslara döndü

Ankara Haber - Ankara Kocatepe Camii'nde uygunsuz giyimli çekimlere ilişkin olarak, yönetmen ve kadın model polis tarafından gözaltına alındı.

Çankaya ilçesinde yer alan Kocatepe Camii'nde uygunsuz kıyafetlerle çekilen fotoğrafların ardından yönetmen B.K. ve model E.C. adlı kadın, Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, suçlamayı temel alan Türk Ceza Kanunu'nun 216/3 maddesi gereğince 'halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama' suçundan resen soruşturma başlattığını açıkladı. Soruşturma sonucunda, E.C. adlı kadının çekilen fotoğraflardaki kadın olduğu ve söz konusu yayını yapanın B.K. olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin Ankara'da ikamet ettiği belirlendi ve ikametlerinde arama yapıldı. Ayrıca, dijital materyallerin de incelenmesi için CMK m. 134 kapsamında inceleme kararı verildi.

Yetkililer, Kocatepe Camii'nde gerçekleşen olayın dini değerlere saygısızlık teşkil ettiğini ve soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü vurguladı. İHA

Öldüren iyi niyet! Öldüren iyi niyet!

Depremzedenin kaldığı konteyner soyuldu Depremzedenin kaldığı konteyner soyuldu

Vali Tutulmaz Zonguldak'a veda etti Vali Tutulmaz Zonguldak'a veda etti

14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz, şantaj ve tehdit! 14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz, şantaj ve tehdit!

3b2941df-iejn20hvloqorsglgqqt

755d0ed0-4hfrouwgoqk3jozzr3d7ph

Editör: Virda Şahin