Tosya Haberleri

Tosya haberleri ve güncel Tosya gelişmeleri, Tosya ile ilgili tüm video, Tosya fotoğrafları ve Tosya haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kastamonu

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, "çocuğun cinsel istismarı" suçundan 13 yıl hapis cezasıyla aranan bir şüpheli, Jandarma Suç Arama Timi (JASAT) ekipleri...

Türkiye Gündemi

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

Kastamonu

 Kastamonu'nun Tosya ilçesine bağlı Bayat köyünde meydana gelen yangın, iki evin kullanılamaz hale gelmesine ve bir evde maddi hasara yol...

Kastamonu

Tosya ilçesindeki ahşap kapı fabrikasında çıkan yangın, dron ile havadan görüntülendi.

Kastamonu

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde bulunan bir ahşap kapı fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için mücadele ediyor.

Kastamonu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde son iki ayda kene ısırması şikayeti ile 80 kişi Tosya Devlet Hastanesine müracaat etti.

Türkiye Gündemi

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde D100 karayolunda meydana gelen trafik kazasında traktör ile çarpışan otomobil sürücüsü yaralandı.

Türkiye Gündemi

Kastamonu’nun Tosya ilçesine sürekli olarak indikleri köyde ekili tarlalara zarar veren domuzlar, vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Türkiye Gündemi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ankara'da gerçekleştirilen güreş şampiyonasına Kastamonu'nun Tosya ilçesinden katılan ve derece elde eden 2 genç güreşçi...

Kastamonu

Kastamonu’nun Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 15 gün önce geçirdiği kaza sonrası koltuk değnekleri ile mesaiye başlayarak çalışmaları inceledi.

Türkiye Gündemi

Kastamonu’nun merkez, Araç ve Tosya ilçelerinde jandarma ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Kastamonu

Kastamonu’nun Tosya ilçesi Akçakavak Köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.