Kışlada reform! Kışlada reform!

Kastamonu Haber –  Kastamonu'nun Tosya ilçesine bağlı Bayat köyünde meydana gelen yangın, iki evin kullanılamaz hale gelmesine ve bir evde maddi hasara yol açtı. Yangını söndürmek için itfaiye ekipleri seferber oldu.

Olay, Bayat köyünde meydana geldi ve bir evde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek, çevredeki iki eve daha sıçradı. Vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, orman, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yangın sırasında evde bulunan 5 yaşındaki bir çocuğu kurtarmaya çalışan Muzaffer K., hafif şekilde yaralandı. Ekipler, alevlere müdahale etmek ve yangını kontrol altına almak için yoğun bir çaba harcadı. Sonunda yangın başarıyla söndürüldü. Yangın nedeniyle iki ev tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, bir evde de maddi hasar oluştu.

Yangının sebebinin tespiti için yetkililer hemen çalışma başlattı. Konuyla ilgili incelemeler devam ediyor. İHA

Sağlık skandalı; Sağlıklı genç kıza kanser tedavisi uyguladılar Sağlık skandalı; Sağlıklı genç kıza kanser tedavisi uyguladılar

52 yüksek eğitim kurumu kuruluyor, 39’u ise kapatılıyor 52 yüksek eğitim kurumu kuruluyor, 39’u ise kapatılıyor

Dilenci operasyonu! Dilenci operasyonu!

AW001153_03

Lise öğrencilerinden ilginç proje! Rengi serada verimi arttırıyor Lise öğrencilerinden ilginç proje! Rengi serada verimi arttırıyor

AW001153_02

Editör: Virda Şahin