Osmaniye Haberleri

Osmaniye haberleri ve güncel Osmaniye gelişmeleri, Osmaniye ile ilgili tüm video, Osmaniye fotoğrafları ve Osmaniye haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Hafif ticari aracın çarptığı bisiklet sürücüsü, çarpmanın etkisiyle aracın ön camından içeri girdi. Araç ise çarptığı şahıs ile birlikte ilerleyerek...

Türkiye Gündemi

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde orman yangını çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, karadan ve havadan yangına müdahaleye başladı.

Türkiye Gündemi

Depremden kurtularak ailesiyle birlikte Artvin’in Arhavi ilçesinde yerleşen 7 yaşındaki çocuk, evlerinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Kuzey Irak'ta yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu'nda EYP’nin patlaması sonucu İstihkam Uzman Çavuş Taner Torun şehit düştü. Şehidin acı haberi Osmaniye’de bulunan...

Türkiye Gündemi

Ambulans ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.

Türkiye Gündemi

Evinin balkonundan pompalı tüfekle ateş ettiği için kendisini uyaran izinli polis memuru Hüseyin Uğurlu’yu vurarak öldüren A.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türkiye Gündemi

Bolu'da, Osmaniye'den İstanbul'a gitmek için yola çıkan ve Bolu'da dilencilik yaptıkları tespit edilen 5 kişi, zabıta ekipleri tarafından yakalandı.

Türkiye Gündemi

Osmaniye'de ağır hasarlı 2 katlı bina çöktü

Türkiye Gündemi

Kurbanlığın iç organlarından çıkan neredeyse yumurta büyüklüğünde olan 9 adet taş benzeri nesne görenleri şaşırttı.

Türkiye Gündemi

Osmaniye’de orta refüje çarparak karşı şeride geçen otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Osmaniye'nin Düziçi bölgesindeki kontrolden çıkan traktörün 50 metrelik uçurumdan yuvarlandığı kazada Veysel Ceylan'ın (58) hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Düziçi ilçesinde otomobil ile kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı