Zonguldak ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Başkanı Zekeriya Uçar ve Sevde Uçar’ın kızı  Ferzan Uçar ile, İnci-Bekir Çam’ın oğlu Ahmet Çam ile hayatlarını birleştirdi.

Zonguldak Belediye Nikah salonunda kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı nikahı Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan kıyarken, nikah şahitliklerini AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Orman Genel Müdürlüğünde şube müdürü olarak görev  yapan Hüdaverdi Şen ile, gelin ve damadın yakınları yaptı.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın kıydığı nikahın ardından evlilik cüzdanını AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar geline takdim ederken, başkan Alan’da genç çifte kahve takımı hediye etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, pandemiye dikkat çekerek, vatandaşları sosyal mesafeye ve maske takmaya davet etti.

Nikahın kıyılmasının ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirilirken, katılanlar tarafından genç çifte takılarını taktılar.

Şafak Gazetesi olarak Fercan-Ahmet çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, Uçar ve Çam ailelerini kutluyoruz. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi