Zonguldak İli Merkez İlçesi Üzülmez TTK Lojmanları Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ile ilgili beklenen haber, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu Üyesi Deniz Yavuzyılmaz’dan geldi.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut ile bir görüşme gerçekleştiren Yavuzyılmaz, Projenin 1. Etabının çevre düzenlemesi ve 2. Etabına başlanılması konularında önemli açıklamalarda bulundu.

CHP’li Milletvekili TOKİ Başkanı ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından yaptığı açıklamada projenin 1. Etabının çevre düzenlemesi ve 2. Etabının ihalesinin 10 Mart 2022 tarihinde yapılacağının müjdesini verdi.

Yavuzyılmaz, görüşmenin detaylarına ilişkin şunları söyledi:

“Zonguldak İli Merkez İlçesi Üzülmez TTK Lojmanları Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesiyle ilgili olarak TOKİ Başkanı Sn Ömer Bulut ile bir görüşme gerçekleştirdim.

Görüşmemizde projenin 1. Etap çevre düzenleme işinin akıbetini ve 2. Etabına ne zaman başlanacağı konularını konuştuk.

Yaptığımız görüşmede Sn Bulut, Projenin 1. Etabının Çevre Düzenleme işinin ve 2. Etabının başlanması için ihalesinin 10 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştireceklerinin bilgisini verdiler.

Uzun zamandır takipçisi olduğum bu gelişmeleri değerli Zonguldaklılara duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Süreçlerin takipçisi olmaya devam edeceğim.” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi