Zonguldak’ın sevilen esnaflarından Teyfik Suratoğlu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, uzun süre Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü binası altında cafe ve mantıcı dükkanı işleten ve ardından Belediye Merkez Çarşısının üst katında aynı mesleği yürüten 59 yaşındaki Teyfik Suratoğlu bir süredir hastalığı nedeniyle Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altında bulunuyordu.

Suratoğlu tedavi gördüğü Tıp Fakültesi Hastanesinde yaşamını yitirirken, Acılık’ta bulunan Hz. Ali Camiinde kılınan ikindi namazının ardından Asri Mezarlığında son yolculuğuna sevenleri tarafından uğurlandı.

Cenaze namazına, Zonguldak eski belediye başkanı Secaattin Gonca, ADD Başkanı Nazan Papila, CHP İl Başkanı Hakkı Güney, CHP Merkez İlçe Başkanı Yusuf Mar, CHP eski il başkanları Halil Furat, Ahmet Altun, SP İl Başkan yardımcısı İbrahim Işık, Umut Yaşam Derneği Başkanı Nurten Kınay, Artvinliler Derneği Başkanı Osman Bekaroğlu, Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu, Terziler Odası Başkanı Murat Bahadır, Zonguldak Otobüsçüler Derneği Başkanı Adil Bahadır, Türk Enerji Sen Şube Başkanı Selami Yoğurtçu,  AK Parti Zonguldak Belediye Meclisüyesi Havva Yılmaz, CHP eski merkez ile başkanı Ebru Uzun, CHP’li meclis üyeleri ile yakınları katıldı.

Şafak Gazetesi olarak merhum Teyfik Suratoğlu’na Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve baş sağlığı dileriz. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi