Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Zonguldak Şubesi eski Başkanı esnaf Şükür Küçükali, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini (ZGC) ziyaret etti.

Ziyarette Şükür Küçükali ile ZGC Başkanı Derya Akbıyık ve başkan yardımcısı Seçkin Kırarslan, esnafın sorunları, ekonomi ve basın sektörü üzerine değerlendirmelerde bulundular.

Zonguldak’ta uzun yıllar Bakkallar Odası Başkanlığını başarıyla yapan Şükür Küçükali’ye ziyaretinden dolayı teşekkür eden ZGC Başkanı Derya Akbıyık:

AKBIYIK: “SORUMLULUK SAHİBİ KİŞİLER ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUN”

“Şükür Küçükali, bizlere yabancı değil. Yıllar önce basın sektöründe yer almış, gazete imtiyaz sahipliği yapmış ve önceki başkanımız rahmetli Yusuf Günaydın’ın yönetiminde bulunmuş değerli bir büyüğümüzdür. Sayın Şükür Küçükali, basın sektöründe devamlılık sağlamamış ancak basın sektörüne olan gönül bağlılığı halen devam ediyor. Bu nedenle bugünkü ziyareti bizler için ayrı bir önem arz ediyor. Küçükali, bizim sevdiğimiz, saydığımız bir kişi ve Zonguldak için kafa yoran bir büyüğümüz. Esnaf sorunları bizler içinde çok önemli. Bu konuda zaman zaman Küçükali’nin açıklamalarını yerel basında görüyoruz. Biz basın mensupları olarak isteriz ki; Zonguldak’ta sorumluluk sahibi vasfında olan kişilerde Küçükali, gibi elini taşın altına koyup esnaf ve şehrin sorunlarına dikkat çeksin” dedi.

KÜÇÜKALİ: “BASIN EMEKÇİLERİNE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Zonguldak Şubesi eski Başkanı esnaf Şükür Küçükali, ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Başkanıma güzel teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ben Zonguldak Gazeteciler Cemiyetinin yabancısı değilim. Bir dönem ZGC yönetiminde aktif görev almış, basın sektörü bilen bir kişiyim. Ben Zonguldak’ta 40 senedir esnaflık yapıyorum. Zonguldak sevdalısı, Zonguldak aşığı, Zonguldak’ın bir adım daha ileri gitmesi için kendince mücadele veren bir kişiyim. Yıllardır esnaflık yapan ve esnaflıktan evini geçindiren bir birey olarak zaman zaman esnaf sorunlarına dikkat çekmek istiyorum. Sabah-akşam, yağmur-çamur demeden canla başla haber peşinde koşan basın emekçisi tüm arkadaşlarıma işlerinde kolaylıklar diliyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi