28 Ağustos 2021 tarihinde Zonguldak Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu'nun 4.Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Şerafettin Nas güven tazelemişti.

Zonguldak, Düzce, Bolu, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop, Samsun, Çorum, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Trabzon, Rize ve Artvin illerini kapsayan Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu'nun da 21 kişilik yönetim kurulu bulunuyor.

Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Şerafettin Nas, 4 olağan genel kurul ardından görev bölümünü gerçekleştirdiklerini ifade etti.

BİR DAHA ADAY OLMAYACAĞIM.

Genel Başkan Şerafettin Nas yaptığı açıklamada kendisinin dördüncü ve son kez aday olduğunu ve bundan sonra görevi başka bir arkadaşa devredeceğini ifade etti.

Nas, Genel kurulda bundan sonra görev alacak genel başkanların en fazla 2 kez aday olabileceğini, 3 kez aday olamayacağı yönünde karar aldıklarını söyledi.

Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu görev dağılımı yaptı

GENEL BAŞKAN, Şerafettin Nas, GENEL SEKRETER, Şükrü Kılıç, GENEL SEKRETER YARDIMCISI Raşit Budak, Mitat Mandacı, GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI: Tülin Şenel, Mustafa Öztürk, Mustafa Sezer, Olgun Öztürk,Ekrem Çelen, MUHASİP, Sadullah Gök, TEŞKİLAT BAŞKANI ,Nuri Yoldaş, TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI İlhami Otacıoğlu, Kadir Çakıroğlu

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Dursun Oda,Mehmet Özen,Havva Rendeci,Bülent Bektaş,Asuman Koç,Dursun Kılav,Murat Karayavuz,Yaşar Tezel (Meryem DEMİR)

Editör: Haber Merkezi