Çatalağzı Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen sinema organizasyonuna Çatalağzı Folklor Derneği öğrencilerinin minikler ekibi davet edildi. Nostalji yaşamak, geçmişten en kaliteli yapımlardan olan Hababam Sınıfı Eserini geleceğimizin teminatı olan çocuklara aktardılar.

1Keyifli vakit geçirmeleri adına Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, Çatalağzı Belediye Başkan Yardımcısı ve Zabıta Komiseri Engin Taşdemir organizasyona katıldı.

Belediye Kültür Merkezi Koordinatörü ve Halk Oyunları Hocası Samet Çorbacı ile birlikte küçük meleklere ikramlarda bulunuldu.

Organizasyon ile ilgili Belediye Kültür Merkezi Koordinatörü ve Halk Oyunları hocası Samet Çorbacı şunları söyledi:

"2 yıldır kutlayamadığımız 23 Nisan'ımızı bu sene coşkulu bir şekilde kutlamak istiyoruz. Bunun için yaklaşık 10 gün öncesinden kutlamalarımıza başladık. İlk olarak Çatalağzı Belediyesi BKM Sanat Atölyesinde küçük öğrencilerimize sinema filmi gösteriminde bulunduk. Etkinliğimize Çatalağzı Belediye Başkanımız Sayın Adnan Akgün katıldı. Çocuklarımıza çeşitli ikramlarda bulundu. Belediye Başkanımız Adnan Akgün'e çocuklarımız adına onları hiçbir zaman yalnız bırakmadığı için teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ve bunun gibi etkinlik ve organizasyonlarımız 23 Nisan Haftası Kutlamaları dolayısıyla tam gaz devam edecek. 23 Nisan'ı coşkulu bir şekilde kutlayacağız” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi