Zonguldak Barosu’nun 65. Olağan Genel Kurulu sonrası mazbatasını alan Baro Başkanı Avukat Türker Kapkaç yapılan devir teslim töreniyle görevine başladı.

Baro Başkanlığında gerçekleştirilen devir teslim töreninde eski başkan Özel Eroğlu yeni dönem Baro Başkanı Avukat Türker Kapkaç’a görevi teslim etti.

Devir teslim töreninde konuşan eski Baro Başkanı Özel Eroğlu, “Dört yıldır birlikte görev yaptık. Başkanlığım süresince başkan yardımcım olan Sayın Türker Kapkaç kardeşime görevi teslim ediyorum. Ben yine değişik platformda Zonguldak Barosunu temsil etmeye devam edeceğim ve birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Zonguldak Barosu emin ellerde çünkü çok kıymetli bir kardeşim Baro Başkanı oldu. Kendisine ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

Zonguldak Baro Başkanı Türker Kapkaç ise şunları söyledi, “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. 2 dönem beraber çalıştık. Biz beraber çalıştığımız dönemde başkanımızla her zaman uyum içerisinde çalıştık. Başkanımız genel kurula kadar baromuza katkılarını sunmuştur. Bizde bundan sonra mücadelemize Baroculuk ruhuyla devam etmeye çalışacağız. Emek ve katkılarından dolayı başkanıma teşekkür ediyorum.”

Törenin sonunda eski Baro Başkanı Özel Eroğlu yeni başkan Türker Kapkaç’a çiçek takdim etti. Kapkaç ise Eroğlu’na baro ve avukatlara yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi