Amelebirliği Başkanı Şenol Yücel, Ankara'da bulunan konuk evinin yenilendiğini ve modern hale getirildiğini söyledi.

Amelebirliği Başkanı Şenol Yücel yaptığı açıklamada, Konukevi'nde üyelerine kahvaltı dahil günlük 65 lira, kamu personeline 100 lira ve sivillere ise 150 lira ya konaklama imkanı sunduklarını ifade ederek şunları söyledi.

"Ankara'da bulunan Konukevi'miz 2018 yılında esaslı tadilat ve onarım geçirmiş ve şu anda da hizmetine devam etmektedir. Ben Amelebirliği’nde göreve geldiğim dönemden sonra burada birtakım yenilikler birtakım önerilerle beraber kaliteyi artırabilecek birkaç değişim daha gerçekleştirdi. Bunlardan en önemlisi konukevi. Süspanse edilmeden kendi içinde ekonomisi ile bu konukevinin gelirimin giderini karşılaması yönünde bir çalışmaydı. Konuk evinin tanıtımı için website hazırladık şu ana kadar web sayfamıza 3 bin 500'e yakın ziyarette bulunuldu. Bu web sayfasından sonra broşürlerimizi yaptırdık, gelen misafirlerimize dağıttık ve şu anda 2021 yılı içinde süspanse edilmeden kendi kendine döndürebilecek duruma geldi. Konukevinde diğer yaptığımız çalışmalardan bir tanesi de odalarda televizyon, mini buzdolabı, saç kurutma makinesi gibi eksiklerimizi giderildi. Bunun yanında açık büfe kahvaltımız devam etmektedir. Bu şekilde oradaki hizmetinin kalitesini artırmak için de çalışıyoruz. şu anda doluluk oranı % 70'lerde devam etmektedir. Ayrıca otopark ile ilgili çalışmalarımızı yaptık ışıklandırmasını gerçekleştirdik. Arabası ile gelen vatandaşlarımıza otopark imkanı sağladı. Bu şekilde hizmet kalitesini artırmaya çalışıyoruz. Bu sürede yalnızca üyelerimize bağımlı olarak gerçekleştirme şekilde değil de tüm Zonguldak halkına açık bir konuk evi olarak hizmeti sürdürmeye çalışıyoruz. Zonguldak halkımız ve üyelerimiz gönül rahatlığıyla burada konaklayabilirler.

Fiyatlarımız ekonomik düzeydedir. Üyelerimize kahvaltı dahil 65 lira yani 50 artı 15 lira, kamu kurumunda gelen arkadaşlarımıza 100 + 15 de kahvaltı 115 lira, bunun haricinde hiçbir kamu kurumuna bağlı olmayan özel sivil vatandaşlarımız da 135 artı 15 lira kahvaltı olmak şartıyla 150 liraya konaklayabilirler” (Meryem DEMİR)

Editör: Haber Merkezi