Zonguldak İl Genel Meclisinin hafta sonu birleşimleri İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapılan toplantıya, Özel İdare Genel sekreter yardımcısı Mehmet Kokulu, Encümen Müdürü Enis İbas, il genel meclisi üyeleri katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından geçen oturuma ait karar özeti okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

İl Genel Meclisinin Cumartesi günü yapılan Kasım ayı 11’nci birleşiminde gündeme alınan İlimiz Merkez İlçe Hacıali Köyüne ait içmesuyu deposuna giden mevcut 400 metre yol Orman sınırları içerisinden geçmektedir.  İçme suyu deposuna ulaşımı sağlamak, yolun bakım ve onarımlarını yapabilmek amacıyla orman izinlerinin alınması ile ilgili önerge İmar ve Bayındırlık, Tarım ve Orman, Köylere Yönelik Hizmetler ile Çevre ve Sağlık Komisyonlarına havalesi oy birliği ile kabul edildi.

İl Genel Meclisinin Kasım ayı 12’nci birleşiminde İlimiz Devrek İlçesi Pelitli Köyü mevkiinden Kdz. Ereğli ilçesi Karakavuz Köyü’ne önceki yıllarda açılmış olan ve yaklaşık 24 köyün Kdz. Ereğli ilçesine ulaşım sağladığı yolun 12 km lik kısmı Ormanda bulunmakta olup bu yolun yol ağına alınması talebi ile ilgili gerekli inceleme ve çalışmaların yapılması hususunu  görüşülmek üzere İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık, İçişleri, Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonlarına havalesi oy birliği ile kabul edildi. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-11-12-at-12.19.35

Editör: Murat Barutçu