İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay, Zonguldak halkının teveccühü ile bir milletvekili çıkaracaklarını ikincisi için de var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Diğer partilerin adaylarını açıklamasıyla işlerinin daha da kolaylaştığını belirten İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay, konuşmasına şöyle devam etti:

5 merkezde seçimler yenilenecek 5 merkezde seçimler yenilenecek

5 MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZIN 5’İDE ÇOK KIYMETLİ

“Genel Merkezimizin takdirleriyle İyi Partimizin milletvekili sıralamasında 5 birbirinden kıymetli arkadaşlarımız yer aldı. Bizde bugünden sonra bu milletvekili arkadaşlarımız, 8 ilçe başkanımız, belde başkanlarımız ve teşkilatlarımızla birlikte bir yol haritası belirleyeceğiz. İlk önce milletvekili arkadaşlarımızla bir toplantı gerçekleştireceğiz. Tüm ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimiz için çalışma programı hazırlayacağız. Sandık başkanlarımızı, mahalle temsilcilerimizi oluşturacağız, araçlarımızı giydireceğiz.

ADAYLARIMIZA, TEŞKİLATLARIMIZA VE HALKIMIZA GÜVENİYORUZ

Arkadaşlarımız çok kıymetli. Biliyorsunuz 1’inci sıra milletvekili adayımız bir önceki dönem Ereğli ilçe Başkanımız Operatör Doktor Evrim Balbaloğlu kendi bölgesinde, Zonguldak’ta, Devrek’te görev yapmıştır. Kendisi çok sevilen, sayılan bir kişi. 2’nci sıra adayımız Tolga Gören Kozlu ilçemizde ticarethanesi olan Fizyo Terapist bir arkadaşımız. 2019 yılından beri bizimle birlikte hareket eden genç, başarılı, içimizden bir kişi ve bize güç katacak. 3’üncü sıra adayımız Batu Müftüoğlu 2018 yılında partimizin ilk seçimlere girdiği dönemde ikinci sıra milletvekili adayımız olmuş iş insanı bir kardeşimiz. Batu Müftüoğlu arkadaşımızın da bize güç ve katkı vereceğinden hiç şüphemiz yok. Bizde kendisini seviyor ve destekliyoruz. 4’üncü sıra arkadaşımız Mustafa Adil Özkan, Devrek ilçemizde sevilen, sayılan bir arkadaşımız. Onunda bize güç katacağını biliyoruz. Değerli Gökçebey Belediye Başkanım Vedat Öztürk ile Devrek, Çaycuma ve vadi dediğimiz bölgede çok güzel çalışmalar yapacağından eminim. 5’inci sıradaki Renda Okay arkadaşımızda Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasında görev yapmış bir arkadaşımız. Onunda katkı vereceğinden şüphem yok.

YOL HARİTAMIZ KOLAYLAŞTI

Bu iş birlikten, beraberlikten geçiyor. Allah’ın izniyle diğer siyasi partilerin göstermiş olduğu milletvekili adayları neticesinde bizim biraz daha yol haritamızın kolaylaştığını gördüm. İnşallah ümit ediyorum 1 milletvekilimiz var 2’yi çıkartmak için teşkilatlarımızla var gücümüzle çalışacağız.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Seçkin