Yeni eğitim öğretim yılında yeni kararlar alacaklarını belirten Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, liselerde devamsızlığa taviz vermeyeceklerini söyledi. Tekin, "Liselerde sınıf tekrarının olmamasının kaynaklanan sorunlar gündemimizde. Bununla ilgili bir tedbir alacağız, yeni dönemde sınıf tekrarının mümkün olduğu bir süreç söz konusu olacak. Devamsızlık ve sınıf tekrarı konusunda çok ciddiyiz." dedi.

Haberler.com’da verillen habere göre öğrencilerin devamsızlık durumlarına da değinen Bakan Tekin, "Aynı şekilde devamsızlıkla ilgili ben buradan bir kez daha söyleyeyim, bu konuda önümüzdeki eğitim öğretim yılı sonunda çocuklarımız af ya da benzeri beklenti içerisinde olmasınlar. Devamsızlık ve sınıf tekrarı konusunda çok ciddiyiz. Şimdiden arkadaşlarımızı uyarmış olalım, sonra bir problemle karşılaşmamak adına…" ifadelerini kullandı. (Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2023-08-16-at-12.35.26-(1)-gigapixel-standard-scale-2_00x

Devrek cinayetinden şok görüntü! İşte o an! Devrek cinayetinden şok görüntü! İşte o an!

Çaycuma’da intihar teşebbüsü! Araç sürücüleri fark etti! Çaycuma’da intihar teşebbüsü! Araç sürücüleri fark etti!

Fındık tarlasında hayatını kaybetti! Fındık tarlasında hayatını kaybetti!

İdari mahkemesinden şok karar! Selim Alan’a “Dur” dedi! İdari mahkemesinden şok karar! Selim Alan’a “Dur” dedi!

Beycuma’da şüpheli ölümle, hayatını kaybeden şahıs toprağa verildi! Beycuma’da şüpheli ölümle, hayatını kaybeden şahıs toprağa verildi!

 

Türkiye genelinde yeni sistem!  Yaz Tatili ve ders saatleri değişiyor Türkiye genelinde yeni sistem! Yaz Tatili ve ders saatleri değişiyor

Editör: Murat Barutçu