Çaycuma Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu yaptığı açıklamada, ‘Dernek olarak geleneksel hale getirdiğimiz aşure etkinliğini Çaycuma Huzurevinde gerçekleştirdik” dedi.

Düzenlenen aşure etkinliğine, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze, Çaycuma Belediyesi başkan vekili Seza Bilici, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veli Köktürk, Zonguldak Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Hasan Yaman, ilgili kurum müdürleri ile, dernek yöneticileri ve aileleri katıldı.

Çaycuma Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, “Dernek yönetim kurulu eşleri tarafından evlerde pişirilen aşureler huzurevinde kalan yaşlılarımıza ve yurtlarda kalan çocuklarımıza ikram edildi. Gerek sayın valimiz gerekse il müdürü tarafından yapılan konuşmalarda sosyal devlet olmanın, yaşlı ve çocuklarımıza verilen değerin önemine vurgu yapılarak Çaycuma Huzurevinin Türkiye'de sayılı tesislerden biri olduğunu ifade ettiler. Ayrıca bu etkinlik için derneğimize emek verenlere teşekkür ettiler. İnşallah seneye yine böyle bir etkinlikte bir araya gelmek üzere tüm emeği geçenlere, katılımcılara ve üyelerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

Öte yandan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, huzurevi yapımı için bağışta bulunan Cemal Tabak ve huzurevinde kalan yaşlılar ile sohbet etti, hal ve hatırlarını sordu.

Editör: Haber Merkezi