Gökçebey Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Vedat Öztürk, eğitim hayatını sürdüren öğrencilere katkıda bulunabilmek için ilçede ücretsiz ve sınırsız hizmeti devreye sokacaklarını ifade etti.

Gökçebey şehir mezarlığına bakım ve temizlik Gökçebey şehir mezarlığına bakım ve temizlik

Öztürk, yardıma ihtiyacı olan ailelerin çocuklarına da kırtasiye ve eğitim yardımında da bulunacaklarını ifade ederek; “Yeni nesiller bizim umut bağladığımız geleceğimizdir. Ülkenin geleceği için onlara gereken önemin verilmesi kanaatindeyim. Bu nedenle eğitimlerine katkıda bulunmak için elimizden geleni yapmalıyız. Bu hedef doğrultusunda, eğitim için çağımızın en önemli aracı haline gelen internete ulaşımlarının ücretsiz ve daha kolay olması için çalışmalar yapacağız. Bununla birlikte öğrencilerimiz ve gençlerimiz için sınavlara hazırlık ve kültür sanat eğitimlerini alabilecekleri merkezler yapacağız. Yardıma ihtiyaç duyan ailelerimizin çocuklarının öğrenimleri boyunca da desteğimizi devamlı hale getireceğiz.

Yarınlarımızın güvencesi olan çocuklarımızın eğitimi yanı sıra kültürel alanda da en iyi şartlarda yetiştirilmesini sağlamak bizim boynumuzun borcudur” dedi.

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA