Gökçebey Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında Gök-Bel Şirket personelleri için toplu iş sözleşmesi törenle imzalandı.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Yazı İşleri Müdürü Baki Kılınç, Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Osman Karataş, Yardımcısı Hasan Aydın, Gök-Bel Şirket Müdürü Seçkin Özdemir arasında yapılan toplu iş sözleşme törenine, Karabük eski Belediye Başkanı ve İYİ Parti Karabük 27.Dönem Milletvekili adayı Dursun Altıparmak, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, daire amirleri ve belediye personelleri katıldı.

Sultan Kafede düzenlenen törende işçilerin alkışlarıyla karşılanan Belediye Başkanı Vedat Öztürk: “Göreve geldiğimiz günden beri maaşlarınızda ve sosyal haklarınızda iyileştirme yaptık. Bugüne kadar yaptığımız tüm projeleri birlikte gerçekleştirdik. Her zaman emeğin yanında olduk, çalışanlarımız için brüt ücretlerine enflasyon oranı yaklaşık yüzde 86 olacak şekilde düzenleme yapmaya karar verdik. Yeni ücret canla başla çalışan çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Bu vesileyle yeni yılınızı kutlarım” dedi.

Şirket personelleri Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve Yazı İşleri Müdürü Baki Kılınç’a vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür plaketi ile çiçek takdim ettiler. Yapılan zamdan memnun olan işçiler davul-zurna eşliğinde konfeti patlatıp Başkan Vedat Öztürk’ü uğurladılar.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi