Çaycuma Muhtarlar Derneği başkanı Süleyman Baysal, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen dernek kongresine “siyaset karıştı” diyen kişi ve kişilere basın yoluyla cevap verdi.

Başkan Baysal, seçimlere sözüm ona “siyaset karıştı” iddiası ile gündeme gelmeye çalışanları bu iddialarını ispat etmeye davet ediyorum.” dedi.

Dernekte, basın açıklaması yapan Süleyman Baysal şu sözlere yer verdi; “20.03.2021 Cumartesi günü Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan Muhtarlar Derneği olağan kongresinde değerli muhtarlarımızın teveccühü ile dernek başkanlığına seçilmiş bulunmaktayım.

Oldukça demokratik bir ortamda, barış, ve huzur içinde gerçekleşen seçimler sonrasında, bazı kişi ve kişiler görsel ve yazılı basının bazı temsilcileri ve seçimlerimiz ile uzaktan yakından bağlantısı olmayan bazı yöneticilerin seçimlerimizi ve başarımızı karalama kampanyasına başladıklarını üzülerek takip etmekteyim.

Seçimlere sözüm ona “siyaset karıştı” iddiası ile gündeme gelmeye çalışanları bu iddialarını ispat etmeye davet ediyorum. Aksi takdirde kendilerini yalancı, nifakçı ve demokrasi düşmanı durumunda kalacaklardır.

Şahsım ve yönetim kurulumuz olarak tek amacımız, bir önceki yönetimden devraldığımız bu bayrağı daha büyük hizmetler yaparak, halkımızın hizmetkârı olmaktır. Yapılan hiçbir dedikodu, atılan çamur ve iftiralar bizi yolumuzdan, amaçlarımızdan ve hedeflerimizden alıkoyamayacaktır.

Bizi destekleyen yada desteklemeyen tüm muhtarlarımızı bir kez daha şükranlarımı sunarken, hizmetlerimizi 116 muhtarımızla birlikte hiçbir ayırım gözetmeksizin birlik ve beraberlik içinde en adil bir şekilde yapacağımızın bilinmesini isteriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Başkan Baysal’ın basın açıklamasında yönetim kurulu üyeleri, Halit Turpçu, Mehmet Çelik, Ersoy Miyanyedi, Muhittin Demirsoy, Şaban Köse yer aldı. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi