İşçi tinerden zehirlendi! İşçi tinerden zehirlendi!

Kastamonu Haber –  Kastamonu'da genç bir kızı sokakta taciz eden şüpheli, güvenlik kameralarının yardımıyla tespit edilerek tutuklandı.

Olay, geçtiğimiz hafta Perşembe günü Kastamonu'nun İnönü Mahallesi'nde meydana geldi. 25 yaşındaki genç kız, yolda yürüdüğü sırada arkasından yaklaşan ve beline sarılan şüpheli A.S. tarafından taciz edildi. Genç kızın hızlıca tepki göstermesi ve bağırması üzerine şüpheli kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Genç kızın şikayeti üzerine Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışmalara başladı.

 

Muhtardan esnafa çağrı Muhtardan esnafa çağrı

Polis ekipleri, olayın yaşandığı bölgedeki 600'den fazla güvenlik kamerasının kayıtlarını günlerce titizlikle izledi ve şüphelinin kimliğini tespit etti. Ardından, Asayiş ekipleri, şüpheli A.B.'nin saklandığı yeri belirleyerek başarılı bir operasyon düzenledi ve A.B.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından A.B., adli makamlara sevk edildi ve mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma olayın detayları ve şüphelinin daha önce genç kızı tanıyıp tanımadığına dair devam ediyor. Taciz olayına karışan A.B.'nin adalet önünde hesap vermesi bekleniyor. İHA

Emeklilik kararı aldı Emeklilik kararı aldı

Zonguldak’ta kırmızı alarm! Yasaklandı! Zonguldak’ta kırmızı alarm! Yasaklandı!

Kastamonu'da 1 kişinin ağır yaralandığı baltalı kavga kamerada Kastamonu'da 1 kişinin ağır yaralandığı baltalı kavga kamerada

AW945323_01

Editör: Virda Şahin