Zonguldak’ta, U15 Futbol Ligi Play-Off A ve B grubunu şampiyon tamamlayan Zonguldak Kömürspor ile Zonguldak Sarayspor’un Türkiye Şampiyonası yolculuğu başlıyor. 8 Haziran (yarın) Perşembe günü başlayıp 11 Haziran Pazar günü sona erecek şampiyonada, Zonguldak Kömürspor Çankırı’da, Zonguldak Sarayspor Karabük’te tur arayacak.

4 gün sürecek birinci turda, temsilcilerimizle birlikte birincilik mücadelesi verecek rakip takımlar belli oldu. Zonguldak Kömürspor’un yer aldığı Çankırı grup merkezinde, Ankara Yaşamkent İlkerspor, Ankara Anadolubeyispor, Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri, Karabük Gençlikspor, Bolu Kıbrıscıkspor var.

Zonguldak Sarayspor’un mücadele edeceği Karabük grup merkezi ise, Ankara Alkula Gençlik ve Spor, Ankara Polatlı Gençlikgücüspor, Düzce Ayyıldız Gençlik ve Spor, YeniBartınspor ve Çankırı Gençlik ve Spor’dan oluştu.

64 ilden 123 takımın katılım sağladığı U15 Türkiye Şampiyonası’nda, 20 farklı grup merkezinde aynı anda başlayıp aynı anda bitecek olan birinci tur maçları sonunda grup birincileri ikinci tura yükselecek.

Zonguldak Kömürspor ile Zonguldak Sarayspor, birinci turda mücadele edecekleri Çankırı ve Karabük’te favori takımları olarak gösteriliyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Ankaraspor’un yerinde kim olsa, Buca'yla eşleşmek istemez! İzmir ekibi, Süper Lig kadrosuna sahip Ankaraspor’un yerinde kim olsa, Buca'yla eşleşmek istemez! İzmir ekibi, Süper Lig kadrosuna sahip

Editör: Hüseyin EKİNCİ