SGK maaşları faiziyle geri alacak SGK maaşları faiziyle geri alacak

Antalya Haber - Antalya'nın Kepez ilçesinde düzenlenen görkemli bir düğünle evlenen genç çift, damadın doğum gününün düğün gününe denk gelmesiyle sürpriz bir kutlama yaşadı. Gelin, eşinin Fenerbahçeli olduğunu bildiği için düğün gününde onun karşısına Fenerbahçe forması ve marşıyla çıkarak doğum gününü unutmadığını gösterdi.

Üniversite yıllarında tanışan Caner Serttaş (29) ve Başak Serttaş (28) çifti, Poyraz Düğün Salonu'nda muhteşem bir düğün töreniyle evlendi. Caner Serttaş'ın doğum günü, düğün tarihine rastlayınca eşi sürpriz bir kutlama organize etti. Başak Serttaş, gelinliğinin üzerine Fenerbahçe forması giydi ve Fenerbahçe logosuyla süslenmiş bir pasta hazırlattı. Kıraç'ın "100. Yıl Şarkısı" eşliğinde salonun içine girdi. Caner Serttaş ise gelinini Fenerbahçe formasıyla ve doğum günü pastasıyla karşısında görünce büyük bir mutluluk yaşadı. Çift, davetlilerin de katıldığı eğlenceli bir atmosferde birlikte forma giyip dans etti.

"Ülker Arena'da bir maç izlemeyi çok istiyorum"

Metroda genç kızı taciz etti! Önceki sapıklıkları ortaya çıktı! Metroda genç kızı taciz etti! Önceki sapıklıkları ortaya çıktı!

Caner Serttaş, üniversite yıllarında tanıştığı eşiyle ilgili olarak, "Eşimle 10 yılın ardından evlendik ve mutlu bir sona ulaştık. Doğuştan Fenerbahçeliyim ve hiçbir maçını kaçırmam. Bu benim için bir ayrıcalıktır. Fenerbahçeli olmak büyük bir tutkudur. Futbol oynamışlığım da vardır, hatta Fenerbahçe'de oynamayı çok istedim ancak kısmet olmadı. Eşim de Fenerbahçeli ve doğum günüm düğün günüme denk geldi. Eşim bu sürprizi düzenledi ve beni çok mutlu etti. Hayatımın en güzel anlarından biriydi. Ülker Arena'da bir maç izlemeyi çok istiyorum. Oradaki atmosferi yaşamak gerçekten harika bir deneyim olmalı. Fenerbahçe'nin 23 yıllık kadrosunu da sıralayabilirim" dedi.

Başak Serttaş ise eşinin doğum gününü kutlamak için önceden herhangi bir planları olmadığını belirterek, "Eşimin kardeşiyle birlikte sürpriz bir hazırlık yaptık. Ben maçları fazla takip etmesem de çocukluk yıllarımdan beri maçları izlerim. Bir gün stadyumda maç izlemek istiyorum" diye konuştu. İHA

Tarak Gemisi Zonguldak'ta Tarak Gemisi Zonguldak'ta

Ocaktan sızan gaz kadını hastanelik etti! Ocaktan sızan gaz kadını hastanelik etti!

Mahalleli nöbet tutup, tacizciyi yakaladı! Mahalleli nöbet tutup, tacizciyi yakaladı!

AW013396_05

AW013396_06

AW013396_03

AW013396_02

Editör: Virda Şahin