Süper Amatör Lig temsilcisi Gelikspor, 2023-2024 sezonunu açtı. Mavi-Beyazlı takım, yeni sezonun ilk antrenmanını Gelik sahasında gerçekleştirdi.

Yeni futbol sezonu öncesi hedefini direkt şampiyonluk olarak belirleyen Gelikspor, bu hedef doğrultusunda kadro kurdu. Antrenör ekibini Savaş Esen, Özdemir Arslan (kaleci antrenörü) ve Tolga Bayrak’tan oluşturan Gelikspor, 6’sı mevcut kadro, 12’si yeni olmak üzere 18 kişilik kadro kurdu. Zonguldak ve il dışından yapılan transferlerin birçoğu, profesyonel ve Bölgesel Amatör Lig deneyimine sahip.

Nokta atışı transferlerle güçlü bir kadro oluşturan Gelikspor’u, sezonun ilk antrenmanında Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Kulüp Başkanı Resul Cesur ve yönetim kurulu üyeleri yalnız bırakmadı. Kulüp tarafından açılışa özel davet edilen Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, onur konuğu olarak protokoldeki yerini aldı.

Açılış töreninde, Kulüp Genel Menajeri Taner Darıcı tüm futbolcuları tek tek yönetime tanıttı. Mevcut kadronun yanı sıra dışarıdan alınan futbolcularla hedefe yönelik iyi bir kadro oluşturduklarını dile getiren Darıcı, “Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Allah kaza, bela, sakatlık vermesin. Gelikspor camiasının bizden beklentilerini çok iyi biliyoruz. Tek odak noktamız şampiyon olup takımı Bölgesel Amatör Lige çıkarmak. İnşallah sezonu istediğimiz yerde tamamlarız ve hayalini kurduğumuz Bölgesel Amatör Lige kavuşuruz. Bu şekilde bir takım kuruldu. Başkanlarımız sağolsun, bize destek verdiler. Transfer sürecinde bizi hiçbir şekilde üzmediler. Biz de aynı şekilde onları hem sahada, hem de sezon sonunda üzmeyeceğiz. Bu bağlamda aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Güzel bir sezon olacağına inanıyorum. Sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız. Buradan bunun sözünü veriyorum” dedi.

Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, “Yeni sezon size de, bize de hayırlı olsun. Son 4-5 sezondur hedefimiz hep şampiyonluk olarak ortaya koyduk ama çok arzu ettiğimiz Bölgesel Amatör Lige çıkamadık. İnşallah kısmet olursa bu sezon Bölgesel Amatör Ligdeki yerimizi almak istiyoruz. Sizlerden tek isteğimiz, terlettiğiniz Gelikspor formasını en iyi şekilde temsil etmeniz. Bize destek veren kulüp  başkanım Resul Cesur ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Çünkü bu yükü taşımak kolay değil. Gelikspor camiası, büyük bir camia. Yönetimde olsun ya da olmasın hiç fark etmez, her zaman sizin yanınızdayız. Bu sezonu inşallah istediğimiz yerde bitiririz. Sadece futbol adına değil, sizlerden centilmenlik adına çok şey bekliyorum. Sezon sonunda hepinizi zirvede görmek istiyorum.” diye konuştu.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, yeni sezonun Gelikspor camiasına hayırlı olması temennisinde bulunurken, “Hedefiniz yolunda sizlere başarılar diliyorum. İnşallah sakatlıksız, kazasız belasız bir sezon geçirirsiniz. Güzel bir sezon olsun. Güzel bir yönetim oluşmuş burada. Zaten yıllardır çok iyi bir şekilde bu işi götürüyorlar. Hak eden şampiyon olsun. Hak eden Bölgesel Amatör Lige çıksın. Şimdiden gönülden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ

6B1A29946B1A30076B1A30016B1A29836B1A30456B1A30826B1A30476B1A30156B1A30716B1A30396B1A3034

Yenimahallespor’un rakibi büyük bir olasılıkla Ereğli olacak... İki Ereğli takımı çarpışacak Yenimahallespor’un rakibi büyük bir olasılıkla Ereğli olacak... İki Ereğli takımı çarpışacak

Editör: Hüseyin EKİNCİ