Ali Kesici hayatını kaybetti Ali Kesici hayatını kaybetti

Devrek'te, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında özel bir etkinlik gerçekleşti. Devrek Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, Devrek Minikler Akademisi'nde eğitim gören öğrencilere fidan ve kumbara dağıtıldı.

Etkinliğe, Devrek Orman İşletme Müdürü Hüseyin Beytekin, Devrek Orman İşletme Müdür Yardımcısı Onur Can ve işletme personelleri katıldı. Minik öğrencilere fidan ve kumbara hediye edilerek, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası'nın önemi üzerine bilgilendirme yapıldı.

Devrek Orman İşletme Müdürü Hüseyin Beytekin, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, amacın yeni nesillere, yarınların teminatı olan çocuklara ağaç sevgisini aşılamak olduğunu belirtti. Beytekin, "Ormanlar ve doğanın önemini kavramalarını sağlamak amacıyla çocuklarımızla bir araya geldik. Bu etkinliklerle onlara ağaç sevgisini öğretmek ve yeşil bir gelecek inşa etmelerine katkı sağlamak istiyoruz. Bu fidanlarla büyüyüp, gelişecek olan çocuklarımız, geleceğimizin yeşil teminatı olacaklar" şeklinde konuştu.

Muhabir: Ersen Berk Çelik