Zonguldak’ın Kdz. Ereğli İlçesinde yaşanan sel felaketi ile selden zarar gören esnaflara Gelecek Partisi AFET yönetim ve Kültür Sanattan Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Burçak Başbuğ, Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Şenol Cin, Devrek İlçe Başkanı Muharrem Pak, Kozlu İlçe Başkanı Kemal Tasalı, Alaplı İlçe Başkanı Sezai Kayar, il yönetim kurulu üyeleri ile Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Kılıç’ın öncülüğünde geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Şenol Cin yaptığı açıklamada, “Selde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileriz. Zararın büyük olduğu gözler önünde. Esnaf arkadaşlarımızın anlattığına göre selin bir anda oluştuğu dere yataklarının suyu büyük dalgalar yüzünden denize dökemediğinin bilgisini aldık bir daha böyle afetlerin olmaması dileğiyle. Doğanın dengesi bozulunca maalesef insan kaynaklı afetler yaşıyoruz. Tedbir hazırlık ve planlama her şehrimizde ki riskler için önemli. Bir daha böyle durumlar yaşamamak için önlem almak gerekir. Bu gibi olayların yaşanmaması için veya en az risk ile atlatılması için ilgili birimlerin ileriye dönük projeler yapılması gerekir özellikle dere yataklarının genişletilmesi ve temiz olması en önemli unsurdur . Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmaları gerekir. Her yaşadığımız afet milli servettir . Bir daha böyle afetlerin yaşanmaması dileğiyle. Selde seferber olan Afat gönüllü ekibine ve Ereğli Belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz” dedi. (Haber: Ersen Berk ÇELİK)

gelecek parti sel inceleme (3)

gelecek parti sel inceleme (4)

gelecek parti sel inceleme (2)

Zonguldak’la ilgili İnsanlık tarihini değiştirecek iddia! Zonguldak’la ilgili İnsanlık tarihini değiştirecek iddia!

Deniz Yavuzyılmaz: Mayına çarpan gemi, çalıştırılmaya devam etti! Deniz Yavuzyılmaz: Mayına çarpan gemi, çalıştırılmaya devam etti!

Ereğli’de hayvanların korunması için eğitim Ereğli’de hayvanların korunması için eğitim

Zonguldak’ta ‘kenevir’ çalıştayı! Zonguldak’ta ‘kenevir’ çalıştayı!

Editör: Murat Barutçu