Zafer Partisi GİK üyesi İlhan Alpboğa; “Geçici Sığınma altındakiler Türkiye Cumhuriyeti Devleti için yüksek bir güvenlik riskidir” dedi.

Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan beraberinde Zafer Partisi GİK üyesi İlhan Alpboğa, Merkez İlçe Başkanı Nazmiye Doğangaç ve parti teşkilatıyla birlikte Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiler.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan ZGC Başkanı Derya Akbıyık, Başkan Turhan ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

TURHAN: PAZARDA ATEŞ VAR!

Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan; “Zonguldak’ta teşkilatlanma çalışmalarımızı bitirdik ve sahadayız. Gittiğimiz her yerde Zonguldak’ın sorunlarını dile getirmeye çalışıyoruz aynı zamanda yeni politikalarda geliştiriyoruz. Bugün pazarcı esnaflarımız ile vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Pazarda ateş var! Bu ateşi hem pazarcı esnafımız hem de vatandaşlarımız dile getirdiler. Biz bölgenin kalkınması için mutlaka üretim diyoruz. Zafer Partisi olarak tamamıyla üretim ekonomisine döneceğiz. Çaycuma ilçemize yaptığım ziyarette vatandaşlarımıza, köylülerimize arazilerinizi satmayın çağrısında bulundum. Köylülerimiz şuan orada yeterli üretimin olmadığını anlatıyorlar ama bu partimiz iktidar olduğunda ortadan kalkacak yeniden köylerimize dönüş olacak. Birinci sınıf tarım arazilerimizi süreceğiz. Tarım arazilerimizde yeniden üretimi başlatacağız. “Sanayinin olduğu yerde üretim olmaz” diyenler ‘halt’ ediyorlar. Burada sanayi gelişecek ama tarım arazileri yok edilmeden. Sanayide olacak, turizmde olacak, tarımda olacak Zonguldak planlı ve bölgesel kalkınacak” dedi.

ALPBOĞA: GEÇİCİ SIĞINMA ALTINDAKİLER TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ İÇİN GÜVENLİK RİSKİDİR

Zafer Partisi GİK üyesi İlhan Alpboğa ise şunları ifade etti; “Ben her zaman Anadolu gazetecilerini kendi cılız ışıklarıyla etrafı aydınlatmaya çalışan birer ateşböceği olarak gördüm. İnşallah ışıklarımızı birleştirir daha aydınlık Türkiye’de bir araya geliriz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de feyz aldığı Türk Milliyetçiliği çizgisinde bilim, birlik, barış sloganıyla Zafer Partisini kurduk. Zafer Partisi genellikle Geçici Korunma Altındaki Sığınmacılarla gündeme gelmiş bir parti. Geçici Sığınma altındakiler Türkiye Cumhuriyeti Devleti için yüksek bir güvenlik riskidir. Kimin nerede olduğunu bilmiyoruz, kimin kayır altında olduğunu bilmiyoruz, sayı 13 milyona ulaştı bunlara harcanan para Türkiye’nin bütçesini çok yoracak bir bütçe. Partimizin ekonomiyle ilgili biriminin hesaplamalarına göre Koruma Altındaki Sığınmacılara harcanan parayla ilgili olarak her ailenin fert başına cebimizden çıkan para 1400 dolar. Bunları biz gücümüz yettiğince her gittiğimiz yerde halkımıza anlatıyoruz. Seçimlere kendi amblemimiz altında kendi parti kimliğimiz altında gireceğiz. Alt düzeyde bazı partilerle ittifak görüşmeleri var ama henüz genel başkanlar seviyesinde bir görüşme yok. Öyle bir şey olursa zamanı geldiğinde kamuoyuna açıklanır. Ama muhtemelen biz Zafer Partisi olarak kendi cumhurbaşkanı adayımızı çıkaracağız.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Seçkin