Bayramlaşma töreninde ZGC yönetimi, onur  ve denetim kurulu, gazeteciler, haber ajansı  ve misafirler yer aldı. Karabük Çevre ve Şehircilik, İklim İl Müdürü Hasan Özztürk,  Milli Emlak Genel Müdürlüğünde görevli uzman Veysel Yıldırm,' da bayramlaşma törenini de  heyet ile katıldılar. Başkan Akbıyık, geleneksel  bayramlaşma törenimizi bayramın ikinci günü gerçekleştiriyoruz.

Bayramlar birlik, beraberlik ve bir arada olmanın getirdiği bir güzelliktir. Mübarek kurban bayramımız kutlu olsun. Meslektaşlarımız herkesin tatil yaptığı gün ve günlerde çalışıyor. Dün protokol bayramlaşması , bugün ZGC bayramlaşması bir çok siyasi partinin de bayramlaşma töreni bugün gerçekleşiyor. Ayrıca sabah ZONDEF' in bayram etkinliği töreni vardı. ZONDEF başkanı ve yönetimi , il dışından bir STK katılımı ile gerçekleşti. İl dışındaki Zonguldaklıların kurduğu STK lsr çok önemli ve değerli Zonguldak ruhu ve binci çok güçlü ortaya çıkıyor.  dedi. 

ZGC de ki bayramlaşma töreninde Karabük Çevre ve Şehircilik, İklim İl  Müdürü Hasan Öztürk, ZGC , EGD ve AGD ikinci etap TOKİ projesi konusunda önemli bilgilendirmelerde bulundu. Milli Emlak bakanlık uzmanı  Veysel Yıldırım' da Ankara' da yapılacak görüşmeler için gerekli yardımların yapılacağını ifade etti. Başkan Akbıyık, Çevre ve Şehircilik, İklim İl müdürü Hasan Öztürk'e  ve Milli Emlak uzmanı Veysel Yıldırım'a ziyaret ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Bayramlaşma töreni gün boyu meslektaşların katılımı ile devam etti.

Editör: Haber Merkezi