Bilindiği gibi Zonguldak gazeteciler Cemiyeti  üyesi  gazeteciler(ZGC) Bartın ve Amasra ilçesinde bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştirmişti. ZGC Başkanı Derya Akbıyık'ın önderliğinde yapılan geziye Alaplı, Ereğli, Kozlu, Merkez, Devrek ve Çaycuma'daki gazeteciler ile ZGC’ye bağlı şubelerin başkanları katılmıştı.

Nail Çolak son yolculuğuna uğurlandı Nail Çolak son yolculuğuna uğurlandı

Dönüş  yolunda ise ani bir kararlar ZGC Çaycuma temsilciliğinin de ziyaret edilmesi kararlaştırıldı. ZGC Başkanı Derya Akbıyık'ın Çaycuma'daki İlçe Temsilciliği ziyaretine Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, yine Alaplı ilçesinden Yasin Ören, Fedai Kaçar, Ereğli ilçesinden Hakan Kurttekin, Haydar Yağız, Kozlu ilçesinden Gülseher Cinal, Zonguldak Merkez'den Ender Yüksel, Selçuk Koçaklı, Seçkin Kırarslan, Orhan Akyüz, Sermet Aksu, Devrek ilçesinden Hakan Çavuşoğlu, Çaycuma'dan ZGC Çaycuma Temsilcisi Davut Uyar, Barış Dinç, Anıl Taşkıran ve Serpil Kahraman hazır bulundu.

Bu arada temsilcilikte Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı'nın da doğum günü kutlandı. Öte yandan buluşmaların önümüzdeki aylarda diğer ilçelerde de devam edeceği konusunda açıklamalar yapıldı. (Haber: Sermet Aksu)

Zonguldak’la ilgili İnsanlık tarihini değiştirecek iddia! Zonguldak’la ilgili İnsanlık tarihini değiştirecek iddia!

Deniz Yavuzyılmaz: Mayına çarpan gemi, çalıştırılmaya devam etti! Deniz Yavuzyılmaz: Mayına çarpan gemi, çalıştırılmaya devam etti!

Zonguldak’ta ‘kenevir’ çalıştayı! Zonguldak’ta ‘kenevir’ çalıştayı!

Editör: Murat Barutçu