Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi’nde Play-Off heyecanı Zonguldak’ın ev sahipliğinde düzenlendi. Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ise Zonguldak’a müsabakaları izlemeye geldi. Zonguldaklı iş insanı Nejdet Tıskaoğlu, federasyon başkanı Uğur Kılıç ile bir araya gelerek Elcab Kablo Gençlerbirliği Kulübü’nün 2023-2024 Sezonunda Erkekler Hentbol 2. Ligi’nde Zonguldak’ı temsil edeceğini söyledi. Başkan Kılıç, futbolun ardından hentbol branşında da ilerleyecek olan Elcab Kablo Gençlerbirliği takımına başarılar diledi.
Tıskaoğlu ve Kılıç arasında geçen olumlu görüşme sonrasında Tıskaoğlu Vali Mustafa Tutulmaz,  Zonguldak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sayın Cezmi Yalınkılıç, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri AKtaş, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Hakan Yüksel İle Birlikte mutabakata vararak anlaşmayı imzaladığını açıkladı.
Uğur Kılıç’a Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği S.K formasını takdim eden Tıskaoğlu, kendisine nazik kabulleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederek, “Bizlere bu konuda öncülük eden Sayın Hakan Yüksel’e de teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
2023 - 2024 Hentbol Erkekler İkinci Liginde Zonguldak İlimizi başarılı bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum.. hayırlı ve uğurlu olsun..”dedi. (Haber Merkezi)

ZBEÜ’den çocuklara özel ZBEÜ’den çocuklara özel

WhatsApp-Image-2023-05-25-at-23.13.10

WhatsApp-Image-2023-05-25-at-23.13.10-(2)

Editör: Murat Barutçu