2. Ligde mücadele eden ve İşçi Milli takımı diye adlandırılan  Zonguldak Kömürspor’da forma giyen futbolcular, depremzedeler yararına Karabük İdmanyurdu ile oynayacakları karşılaşmaya bilet alarak girdi.

Saat 14.00’teki karşılaşma için maçın oynanacağı Karaelmas Kemal Köksal Stadı’na gelen futbolcular, direkt saha yerine biletlerin satıldığı gişelere yönelerek taraftarla birlikte sıraya girdi. Bilet sırasının kendilerine gelmesini bekleyen kırmızı-lacivertli futbolcular, 50 TL’den satılan biletlerden satın aldı. Örnek davranış sergileyen futbolcular alkış topladı.

Takım kaptanlarından Aykut Emre Yakut, deprem dolayısıyla üzüntüsünü dile getirirken, tüm Zonguldak halkını maça beklediklerini söyledi.

Buruk bir karşılaşma oynayacaklarını aktaran Kömürsporlu futbolcu, “Günlerdir büyük üzüntü içindeyiz. Depremzedelerimizin acısını paylaşıyorum. Onlar için “Ne yapabiliriz” diye düşünürken, kardeş takım Karabük İdmanyurdu ile böyle bir maç organize edildi. Anlamlı bir organizasyon olduğu kanaatindeyim. Futbolcular olarak bugün depremzedeler için oynayacağız. İçimiz buruk ama en azından elde edilecek tüm gelirin depremzedelere bağışlanacağını biliyoruz. Bu biraz içimize su serpiyor. Dualarımız depremzede vatandaşlarımızla. Onların acısı bizim acımız. Unutulmamalıdır ki, acılar paylaşa paylaşa azalır. Zonguldak Kömürsporlu futbolcular olarak depremzedelerimizin yanındayız” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Muhammet