Hayırseverlerin desteğiyle yapılan cami açıldı! Hayırseverlerin desteğiyle yapılan cami açıldı!

Çankırı Haber - Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinde geçtiğimiz gün yaşanan şiddetli fırtına ve sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi, çatılar uçtu ve camlar kırıldı. İlçede bulunan devlet hastanesinin çatısı da etkilenen yapılar arasındaydı. Fırtınanın şiddetiyle birlikte, binalardan eşyalar dışarıya savruldu ve işyerlerinde maddi hasarlar meydana geldi.

 

Trafikte halay çeken gençlerin eğlencesi trafiği felç etti! Trafikte halay çeken gençlerin eğlencesi trafiği felç etti!

Olayda can kaybı ya da yaralanma olmadı ancak maddi zararlar büyük ölçüde yaşandı. İlçe sakinleri, fırtınanın etkisiyle yaşanan olumsuzlukları gidermek için bir araya gelerek temizlik ve düzenleme çalışmalarına başladılar.

Güvenlik kameralarına yansıyan ilginç bir olay ise, bir iş yerinin bahçesine uçarak düşen bir kanepenin görüntüleri oldu. Görüntülerde, kanepenin fırtına etkisiyle iş yerinin bahçesine sürüklenerek düştüğü görüldü. Ayrıca, binanın çatısındaki kiremitlerin de iş yerinin bahçesine düşmesi kameralar tarafından kaydedildi. İHA

Gece kartallarının müdahalesi: 3 göçmen kaçağı yakalandı! Gece kartallarının müdahalesi: 3 göçmen kaçağı yakalandı!

Kuran kursunda hırsızlık, kamerada! Kuran kursunda hırsızlık, kamerada!

Avukata koltuk değnekleri ile saldırdı! 15 yıl hapsi istendi! Avukata koltuk değnekleri ile saldırdı! 15 yıl hapsi istendi!

AW945779_02

AW945779_01

AW945779_03

Editör: Virda Şahin