Gece kartallarının müdahalesi: 3 göçmen kaçağı yakalandı! Gece kartallarının müdahalesi: 3 göçmen kaçağı yakalandı!

Bebek arabasına çarptı! Bebek ağır yaralandı! Bebek arabasına çarptı! Bebek ağır yaralandı!

Bursa Haber - Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, arkadaşlarının asker eğlencesi için toplanan bir grup genç, yolu trafiğe kapatıp halay çekerek yüzlerce kişiyi mağdur etti. Yaşanan olayda, cadde üzerinde ilerleyen bir halk otobüsünün geçişine de izin vermeyen gençlerin keyfi davranışları, mahalle sakinlerinin kamerasıyla kaydedildi.

Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi'nde gerçekleşen bu olayda, trafikteki sürücüler ve çevredekiler, gençlerin trafiği kapatıp halay çekmelerine şaşkınlıkla ve tepkiyle karşıladı. Kalabalık grup, hem kendi can güvenliğini hem de diğer yol kullanıcılarının güvenliğini tehlikeye atan davranışlarıyla özellikle halk otobüsünün yolunu tıkayarak yolcuların ilerlemesini engelledi.

Güvenlik önlemleri ve trafik düzenlemeleri çerçevesinde yaşanan bu olayın hemen ardından polis ekipleri, görüntüler üzerine soruşturma başlattı ve yolu kapatan araç sürücülerinin plakalarına trafik kurallarını ihlal ettikleri için cezai işlem uyguladı. İHA

Kuran kursunda hırsızlık, kamerada! Kuran kursunda hırsızlık, kamerada!

Tır emniyet şeridinde arıza yapan otomobile çarptı! 1 ölü, 3 yaralı! Tır emniyet şeridinde arıza yapan otomobile çarptı! 1 ölü, 3 yaralı!

İşsizlik Sigortası Fonu kararı Resmi Gazete'de! İşsizlik Sigortası Fonu kararı Resmi Gazete'de!

AW945788_05

AW945788_04

AW945788_02

AW945788_01

Editör: Virda Şahin