Bartın'da kaçak silah operasyonu! Bartın'da kaçak silah operasyonu!

Düzce Valiliği'nden uyarı geldi! Düzce Valiliği'nden uyarı geldi!

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,  Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik,  Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Murat Demir ve Belediye Meclis Üyeleri Semih Kaptan, Tuncay Maden, Egemen Kemik ve Belediye Başkan Yardımcısı Emre Önder ile birlikte resmi kurum ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Fırıncıoğlu, son olarak Bartın Enerjisa Başkent Müdürü Ali Fuat Arslan, Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Şaban Çengel ve Bartın İl Müftüsü Ömer Keskin’i ve kurumlarda görevli personeli ziyaret ederek, sohbet etti.

Personellerle tek tek tokalaşan Başkan Fırıncıoğlu, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek, kurum çalışanlarına başarı ve kolaylıklar diledi. Kurum ziyaretleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırıncıoğlu; “Hep birlikte yaşadığımız bu şehirde, sorunlarınıza çözüm bulmak için kurumlarımızla her zaman iş birliği içerisinde olduk. Yaptığımız ve yapacağımız projeler için değerlendirmelerde bulunuyoruz. Tüm kurum çalışanlarına misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi. (Haber merkezi)

BASKAN 1 BARTIN-min

Editör: Virda Şahin