Dünyanın çeşitli ülkelerinde de tanınan Zonguldaklı resim sanatçısı Figen Ramazanoğulları kendisine yapılan daveti kırmadı ve Belediye Başkanlığını Erdal Beşikçioğlu’nun yaptığı Ankara Etimesgut Belediyesinin ve Etimesgut Kent Konseyinin organize edeceği sergiye katılmayı kabul etti.
Türkiye’nin birçok ünlü sanatçısıyla birlikte sergide yer alacak olan Figen Ramazanoğlu önümüzdeki günlerde Ankara’da olacak, yılbaşını da burada geçirecek.
Etimesgut Ahimesut mahallesindeki bir sanat merkezinde “Atatürk’ün Ankara’ya Gelişi 1919” konseptli sergi 27 Aralık 2025 günü açılacak ve 3 Ocak 2026 gününe kadar sanatseverlerin ilgisine sunulacak. Sergiye ülkenin çeşitli sanat dallarından çok sayıda sanatçının ve hayranlarının katılımı bekleniyor.







