Zonguldak’ta işçi alımında torpil kavgası Zonguldak’ta işçi alımında torpil kavgası

Zonguldak Haber - Zonguldak-Ankara yolu Sapça Tüneli yakınlarında trafik kazası meydana geldi. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Zonguldak-Ankara karayolu Sapça Tüneli yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
Alınan bilgiye göre, kaza Zonguldak-Ankara karayolu Sapça tünelleri mevkisinde meydana geldi.  67 ACL 548 plakalı aracın şoförü Şafak D. (2002)  direksiyon hâkimiyetini kaybederek yoldan çıktı.
Meydana gelen kaza sonrasında olay yerine çok sayıda jandarma, trafik, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri yönlendirildi. 
Kaza yerine gelen ekipler araç içerisinde bulunan Duygu K,  (18) ile şoför Şafak D, (21)   ile Burcu Ç, (18) hayatını kaybetti.  Betül K. (18) ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, bilincinin kapalı olduğu ve hayati tehlikesinin mevcut olduğu bildirildi.
Olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerindeki incelemelerinin ardından ölenlerin cansız bedenleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı.
Kaza sebebiyle yol uzun süre trafiğe kapatılırken, yolda uzun araç kuyrukları oluşurken, havanın ıslak ve yolun yağışlı olması nedeniyle sürücülerin dikkatli ve tedbirli seyretmeleri konusunda uyarılarda bulunuldu.
Öte yandan, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Bölge Trafik Şube Müdürlüğü kaza yerinde gerekli tedbirleri alırken, kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. Haber: Şaban Yılmaz

AW878845_03AW878845_04AW878845_07WhatsApp-Image-2023-04-27-at-09.34.25-1AW878845_02

Zonguldak'ta feci kaza 3 ölü 1 yaralı Zonguldak'ta feci kaza 3 ölü 1 yaralı

Kazalar ardı ardına! Tüneller geçit vermiyor… Kazalar ardı ardına! Tüneller geçit vermiyor…

Çaycuma'da otomobil uçuruma uçtu! Çaycuma'da otomobil uçuruma uçtu!

Kavgada kulağını koparttı, martı kaptı! Kavgada kulağını koparttı, martı kaptı!

Çaycuma'da kaza araç şarampole uçtu! Çaycuma'da kaza araç şarampole uçtu!

Editör: Virda Şahin