Zonguldak caddelerinde yılbaşı çılgınlığı Zonguldak caddelerinde yılbaşı çılgınlığı

Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde 10 kişinin hayatını kaybettiği, 61 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin gözaltına alınan sürücüler, jandarmadaki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edildi. Kazaya karışan sürücülerden biri basın mensuplarının kazaya ilişkin sorusuna, "Oldu işte abi" cevabını verdi.
Kaza, dün saat 04.45 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya kesimi Taşkısığı mevkiinde meydana geldi. Yoğun sisin etkili olduğu bölgede aralarında 3 otobüs ve bir tırın da bulunduğu 7 araç zincirleme kazaya karıştı. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 kişi hayatını kaybederken, 8'i ağır 61 kişi ise yaralandı. Olaya ilişkin başlatılan inceleme çerçevesinde 7 sürücü gözaltına alındı. Bugün ise Adapazarı İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemleri tamamlanan sürücüler adliyeye sevk edildi. Adliyeye getirilen ve yaralı olduğu için yürümekte zorlanan sürücülerden biri basın mensuplarının kaza ile ilgili sorusuna, "Hatırlıyorum. Tır kaza yapmış son anda gördüm. Bende sola kırdım, bir arabaya vurdum" dedi. Diğer bir sürücü ise aynı soruyu, "Oldu işte abi" diyerek yanıtladı.
Sürücülerin adliyedeki işlemleri devam ediyor. İHA

AW109014_04

AW109014_01

Trafikte tartıştığı kişiyi eşi ve kızının gözü önünde öldürüp kaçtı Trafikte tartıştığı kişiyi eşi ve kızının gözü önünde öldürüp kaçtı

AW109014_02

AW109014_08

AW109014_07

AW109014_06

Hafif ticari araç EDS direğine çarptı! Hafif ticari araç EDS direğine çarptı!

AK Parti İlçe Başkanı sosyal medyadan yaptığı açıklamayla istifa etti! AK Parti İlçe Başkanı sosyal medyadan yaptığı açıklamayla istifa etti!

Ev sahibi- kiracı arasındaki yasak aşk cinayetle sonuçlandı! Ev sahibi- kiracı arasındaki yasak aşk cinayetle sonuçlandı!

Yeni Köprü mevkiinde heyelan! Yeni Köprü mevkiinde heyelan!

Kastamonu'da iki kız kardeş bir saat arayla vefat etti! Kastamonu'da iki kız kardeş bir saat arayla vefat etti!

KYK yurdunda kalan 266 öğrenci yemeklerden zehirlendi! KYK yurdunda kalan 266 öğrenci yemeklerden zehirlendi!

Zonguldak'tan giden madencilerin ulaştığı o enkazda kahreden detay! Zonguldak'tan giden madencilerin ulaştığı o enkazda kahreden detay!

Alışveriş merkezinin 3. katından kendini aşağıya bıraktı! Alışveriş merkezinin 3. katından kendini aşağıya bıraktı!

Veliler okul basıp, 2 öğretmeni darp etti! Veliler okul basıp, 2 öğretmeni darp etti!

Yolcu otobüsü ile motorlu kurye çarpıştı! Yolcu otobüsü ile motorlu kurye çarpıştı!

Kıraathanede gülümseten çözüm Kıraathanede gülümseten çözüm

Lisede bıçaklı saldırı! Öğrenci, başka bir öğrenciyi bıçakladı! Lisede bıçaklı saldırı! Öğrenci, başka bir öğrenciyi bıçakladı!

Kombiden sızan gaz bir aileyi hastanelik etti! Kombiden sızan gaz bir aileyi hastanelik etti!

Editör: Virda Şahin