AK Parti İlçe Başkanı sosyal medyadan yaptığı açıklamayla istifa etti! AK Parti İlçe Başkanı sosyal medyadan yaptığı açıklamayla istifa etti!

Afyonkarahisar’da kiracının ev sahibini öldürdüğü ve daha sonra intihar ettiği olayın altından çıkan gerçek duyanları şok etti. Annesiyle yasak aşk yaşadığını öğrendiği ev sahibi Yüksel K.’yı öldüren Taner C. Sonrasında eve giderek aynı silahla intihar etti. 
Olay, Dinar ilçesine bağlı Tatarlı beldesinde gün gece meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Taner C. ile ev sahibi Yüksel K. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Taner C., ev sahibi Yüksel K.'ya (65) silahla ateş açtı. Ardından kendi evine giden genç, aynı silahla kafasına ateş ederek intihar etti. Olayın ardından çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipleri yaptıkları incelemede ev sahibi ve kiracının öldüğünü belirlendi.
Olay sonrası Taner C.’nin annesi S.C. (55) ifadesinde, oğlunun öldürülen Yüksel K. ile arasında olan yasak ilişkiyi öğrendiğini ve olayın bundan sonra yaşandığını beyan etti. Yüksel K.'nın evli olduğu öğrenildi.
Olayın ardından morga kaldırılan şahısların cenazelerinin yapılacak otopsi sonrası ailelerine teslim edileceği belirtildi. İHA

ZBEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde İki Program Akredite Edildi ZBEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde İki Program Akredite Edildi

AW108691_02

AW108691_01

AW108489_02

Motor tırla çarpıştı! Motor tırla çarpıştı!

Aile içi tartışmada bıçaklanan kadın öldü! Aile içi tartışmada bıçaklanan kadın öldü!

Motosiklet bariyerlere çarptı! 1 ölü! Motosiklet bariyerlere çarptı! 1 ölü!

Engelli genç, kayıplara karıştı! Engelli genç, kayıplara karıştı!

Ablası ile birlikte yaşayan genç evde ölü bulundu! Ablası ile birlikte yaşayan genç evde ölü bulundu!

Hafif ticari araç EDS direğine çarptı! Hafif ticari araç EDS direğine çarptı!

Editör: Virda Şahin