Toplantının açılışında konuşma yapan Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu “ Bakanlığımız ve Orman Genel Müdürlüğümüz olarak her alanda sosyal ve ekonomik projeler üreterek orman köylümüzü kalkındırmak için çalışıyoruz. Orman köylümüz işlendirildikçe güçlenecek, güçlendirildikçe daha çok kazanacak. Yeşil Vatan'ımızın geleceği için mücadele eden, fidanları toprakla buluşturan orman köylümüzün ve üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diyerek şunları söyledi:

Türkiye finallerinde Zonguldak'ı temsil edecek Türkiye finallerinde Zonguldak'ı temsil edecek

“Çalışmalarımızda fikir alışverişine önem veriyor, deneyim ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz.“ Akıl kavradığı ve inandığı her şeyi başarır. Diktiğimiz her fidana can suyu olarak alın terimizi döküyoruz Yaptığınız işe inanmak ve programlı çalışmak her zaman başarı getirecektir.

Yeni bir iş yılının başlangıcındayız. Yıllık İş programımızı ve izleyeceğimiz yol haritamızı belirledik. Mevsim kış, tabiat uykuda arazi şartları çok zorlayıcı olsa da her mevsim koşulunda yapılması gereken çalışmalarımız var. Bölgemizdeki kırılan daldan, akan topraktan, yuvarlanan taştan haberimiz olacak. Sahada tamamlanan ya da yürütülen çalışmaların değişim ve gelişim süreçlerini mutlaka takip edin. Çalışma yapacağınız sahaları kontrol ederek iş planınızı belirleyin ve uygulayın. Ormancılık mesleğini mesai ve maaş karşılığı yapılan bir iş olarak görmemiz mümkün değildir. Ormanlarımızı korumak ve çoğaltmak ülkemize ve çocuklarımıza karşı sorumluluğumuzdur.

2023 yılında belirlenen hedeflere ulaşarak başarılı bir yıl tamamladık, emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Başarı ekip işidir. Aynı şekilde bu yılda tüm programlarımızı eksiksiz olarak tamamlayarak yıl sonu hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Aylık iş programlarınızı yapın, zamanı iyi kullanın. Mevzuatı ve gelen yazıları iyi okuyun. Adaletli davranın hakkı hak sahibine verin. Kendinizi yenileyin, geliştirin ve hiyerarşiye dikkat edin “diyerek 2024 yılının Ülkemize, bölgemize ve ormancılık camiasına hayırlı olmasını diliyorum”

Orman Bölge Müdürü Faruk  Bayraktaroğlu sunumların ardından mesleki yeterliliğinin geliştirilmesi, yeni yayımlanan mevzuat ile uygulamalar hakkında bilgi verilmesi, temel prensip ve uygulamada birliğin sağlanması ile hizmet kalitesi ve verimliliğin arttırılmasına yönelik olarak İşletme Şeflerine talimatlarını verdi.

Toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları  Mehmet Pınar ve Necmettin Aşçi ile Şube Müdürleri katıldı. (Haber Merkezi)

Editör: Muhammet