Zonguldak’a gelecek olan Hakim ve Savcılar belli oldu! Zonguldak’a gelecek olan Hakim ve Savcılar belli oldu!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ülkenin iç piyasasında rekabetçi bir ortamın sürdürülebilirliği ve fiyat istikrarına katkı sağlamak amacıyla otomotiv, gıda ve temel ihtiyaç maddelerindeki fahiş fiyat artışı ve stokçulukla kararlılıkla mücadele ettiklerini ifade etti. Bakan Bolat, bu önemli konuya dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Ticaret Bakanlığı olarak, iç ticarette adil, şeffaf ve rekabetçi bir piyasa yapısının sürdürülebilirliği ve fiyat istikrarının sağlanması hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Bakan Bolat, özellikle otomotiv, gıda ve diğer temel ihtiyaç maddelerindeki fahiş fiyat artışı ve stokçuluğa karşı mücadelelerini azimle devam ettiklerini dile getirdi. Aynı zamanda, tüketicilerin korunması adına da gerekli tedbirleri aldıklarını vurguladı.

Yağışlar kazayı getirdi! Yağışlar kazayı getirdi!

Bakan Bolat, yaptıkları denetimlerin sürekliliğine işaret ederek, Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu ve Reklam Kurulu aracılığıyla idari yaptırımları zaman kaybetmeden uyguladıklarını ifade etti. Özellikle KOBİ'leri korumaya ve haksız ticari uygulamaları ortadan kaldırmaya yönelik önemli düzenlemeleri hayata geçirdiklerini de belirtti.

Çalışan çocuk oranı arttı Çalışan çocuk oranı arttı

Ağrı Dağına tırmanan dağcı dengesini kaydederek düştü Ağrı Dağına tırmanan dağcı dengesini kaydederek düştü

Son olarak, vatandaşların mağdur edilmesine izin vermeyecekleri konusunda kararlı olduklarını bir kez daha vurgulayan Bakan Bolat, haksız uygulamalara ve aldatıcı reklamlara karşı tüketicileri korumak adına çalışmalarının süreceğini ifade etti. İHA

Sokak kavgasında iki grup birbirine bıçaklarla saldırdı Sokak kavgasında iki grup birbirine bıçaklarla saldırdı

Editör: Virda Şahin