İyi Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı Evrim Balbaloğlu, “Cumhuriyetimizin yeni asrında tarih yazmaya geliyoruz” dedi.

İyi Parti Kdz. Ereğli eski ilçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 28. Dönem milletvekilliği seçiminde partisinden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

İyi Parti Kdz. Ereğli eski ilçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve çok sayıda partililerin katıldığı programla il başkanlığı binasında milletvekili aday adaylığını açıkladı.

ÖZTÜRK, “EVRİM HANIMA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN DİYORUZ”

Programda ilk konuşmayı yapan Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk; “Milletvekili aday adayımız Evrim hanıma şimdiden hayırlı olsun diyoruz. Kendisini vekil oluncaya kadar bırakmıyoruz. Buradan ben onun sözünü veriyorum. En az 2 milletvekili çıkartmak adına gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız. Birleşe birleşe geleceğiz. Bu seçim normal bir seçim değil bu seçim var olma veya yok olma seçimi. Ya var olacağız ya da yok olacağız” dedi.

GÜLAY, “EVRİM BAŞKANIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay; “Bizler sonuna kadar Evrim başkanımızın yanında olacağız ve onu burada milletvekili olarak görmek için canla başla mücadele edeceğiz. Bir birimize destek olup kenetleneceğiz. Biz burada 1 milletvekiline değil 5 milletvekiline talibiz. Ben birinin yada birilerinin il başkanı değilim İyi Parti gömleğini giymiş herkesin İl Başkanıyım.”

BALBALOĞLU, “CUMHURİYETİMİZİN YENİ ASRINDA TARİH YAZMAYA GELİYORUZ”

Bu seçim milleti baskı altında tutmak isteyenler ile millete özgürlük vaat edenlerin arasında olacak diyen İyi Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı Evrim Balbaloğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bu süreç hepimiz için çok önemli bir süreç. İnşallah bu süreci istediğimiz gibi sonuçlandıracağız. 14 Mayıs Pazar günü Türk siyasi tarihinin en önemli seçimini gerçekleştireceğiz. Bu seçim milleti baskı altında tutmak isteyenler ile millete özgürlük vaat edenlerin arasında olacak. Bu seçim bir millet için var oluşu ya da bir milletin makus tarihi olacak. Ülkemizin kaderini tek başına yasama, yürütme ve yargı gücünü elinde tutan bir zihniyete asla terk edemeyiz. Bugün geldiğimiz noktada gençlerimiz umutsuz, işçimiz umutsuz, memurumuz umutsuz, emeklilerimiz güçlükle ayakta durabilmektedir. Son 20 yıldır neredeyse kamu yatırımlarından hiçbir pay alamayan Cumhuriyetimizin ilk şehri Zonguldak umutsuz. Cumhuriyetimizin yeni asrında tarih yazmaya geliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 14 Mayıs’ta gerçekleşecek genel seçimlerde Zonguldak 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığımı açıklıyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

IMG_8416IMG_8414

Editör: Seçkin