Kıskanç eş'ten kocaya baskın! Kıskanç eş'ten kocaya baskın!

Erasmus+ projesinin Türkiye açılışı Düzce'de yapıldı Erasmus+ projesinin Türkiye açılışı Düzce'de yapıldı

Antalya Haber - Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, genç kadının evine gelen eski erkek arkadaşı ile çamaşır makinesi tamircisi olarak belirtilen kişi arasında çıkan kavgada bıçaklar konuştu. Kavgada iki erkek yaralanırken, genç kadın gözyaşlarına boğularak eski erkek arkadaşından şikayetçi oldu.

Olay, Üçgen Mahallesi Şarampol Caddesi üzerinde bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. N.B. (32) adlı genç kadının evinde yaşanan olayı duyan polis ekipleri, 14.00 sıralarında belirtilen adrese ulaştı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kanlar içindeki D.A.'yı (30) buldu ve hemen sağlık ekiplerine haber verdi. İddia edilen çamaşır makinesi tamircisi S.M. ise kavga sonrası olay yerinden ayrılmıştı. Sağlık ekipleri, yaralı D.A.'yı hastaneye kaldırırken, kan lekeleri içindeki N.B. adlı kadın polis ekiplerine eski erkek arkadaşının eve gelerek çamaşır makinesi tamircisini kıskandığını ve bu nedenle kavga ettiklerini anlattı.

N.B., eski erkek arkadaşından şikayetçi olurken, polis ekipleri S.M.'yi arama çalışmalarına başladı. Kavga ile ilgili soruşturma devam ediyor. İHA

Kıskanç koca, eşine 15 mermi sıktı Kıskanç koca, eşine 15 mermi sıktı

Kıskançlık krizine girdi, sevgilisini defalarca bıçakladı Kıskançlık krizine girdi, sevgilisini defalarca bıçakladı

AW006415_03

AW006415_01

AW006415_06

AW006415_07

AW006415_04

Editör: Virda Şahin