Kimi “oha” dedi, kimi “çüş” Kimi “oha” dedi, kimi “çüş”

Traktörün altında can verdi! Traktörün altında can verdi!

Gayrimenkul uzmanı Şule Alp Duman, sahte ilanlarla fiyat yükseltmeye çalışanlara karşı vatandaşları uyararak, "Ev fiyatlarını yüksek göstermek için sahte ilanlarla spekülatif peşine düşenler var. Mutlaka güvenilir firmalardan alım yapın" dedi.

"Sakın spekülatif ilanlara itibar etmeyin" şeklinde açıklamalarda bulunan Şule Alp Duman, vatandaşların ev ilanlarına bakarken dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. Özellikle yaz aylarında gayrimenkul sektörünün hareketlendiğini belirten Duman, bu dönemde bir grup kişinin sahte ilanlarla fiyatları fahiş şekilde yükseltmeye çalıştığını ifade etti. Ancak bu tür sahte ilanların gerçekleri yansıtmadığını ve fiyatların aksine bölge bölge düşüş yaşadığını belirtti.

Gayrimenkul sektörünün fiyat politikasının dengelenmeye başladığını dile getiren Şule Alp Duman, özellikle son aylarda piyasanın normalleşmeye başladığını ifade etti. Araç sektöründe yaşanan dengesiz fiyat politikasının bir süre gayrimenkul alanında da etkili olduğunu ancak şu anda dengeleme sürecinin yaşandığını aktardı.

Duman, vatandaşların bankaların cazip kredi olanaklarına dikkat etmelerini ve bu süreci kaçırmamalarını önererek, piyasada yatırım yapacaklar için alım fırsatı olabileceğini belirtti. Ayrıca, güvenilir firmalardan alım yapmanın önemine de vurgu yaptı. İHA

Türkiye’de ilk defa yapılacak! Türkiye’de ilk defa yapılacak!

Eşinin iş yerinde kendine sıktı! Eşinin iş yerinde kendine sıktı!

Silahla vurularak öldürüldü! Silahla vurularak öldürüldü!

AW001186_01

Editör: Virda Şahin