Tur gezisinde unutulan turist kayboldu! Tur gezisinde unutulan turist kayboldu!

Silahla vurularak öldürüldü! Silahla vurularak öldürüldü!

Antalya Haber - Antalya'nın Gazi Mahallesi'nde yaşanan olayda, kısa bir süre önce eşinden ayrı yaşamaya başlayan 48 yaşındaki Mustafa Düloğlu, direksiyon öğretmeni olan eski eşinin eğitim verdiği cadde üzerinde tabanca ile intihar etti. Olayın şokunu yaşayan adamın oğlu ise yerde yatan babasına koşarak gözyaşı döktü.

Olay, saat 16.00 sıralarında Muammer Aksoy Caddesi üzerinde meydana geldi. Tornacılık yapan ve 2 çocuk babası olan Mustafa Düloğlu, iddiaya göre ayrı yaşamaya başladığı eşini görmek için motosikletiyle eski adreslerine gitti. Burada bir süre durduktan sonra beraberinde getirdiği tabancayı göğsüne doğrultarak ateşledi. Çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ekipleri olay yerine geldi ancak Düloğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerine gelen adamın oğlu, babasının hayatını kaybettiğini görünce büyük bir üzüntü yaşadı. Genci yakınları güçlükle sakinleştirdi. Olayın gerçekleştiği yerde apartmanda oturan iki kadın ise balkona çıkarak yaşananları izledi ve büyük korku yaşadı. Cenaze, polis ve savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor. İHA

18 madde görüşüldü 18 madde görüşüldü

Ev yangında cayır cayır yandı! Ev yangında cayır cayır yandı!

Amaç temiz çevre Amaç temiz çevre

AW001343_01

AW001343_08

AW001343_10

AW001343_06

AW001343_03

AW001343_02

Editör: Virda Şahin